За нас

     Целта на нашата практика винаги е била да се усъвършенстваме в лечението на нашите пациенти и в качеството на работа. Ние се грижим за вашата устна кухина, съзъбие и цялото Ви здраве, като предлагаме квалифицирана и съвременна стоматологична помощ с индивидуален подход към всеки пациент.

   

  „Исадент” предлага пълно стоматологично обслужване на пациенти във възрастта от 3 до 103 години. Ние сме готови да Ви помогнем да запазите усмивката си здрава и привлекателна.Нашият екип комбинира днешната съвременна и модерна технология с личното внимание и много търпение, за да Ви осигурим наистина едно невероятно стоматологично преживяване.

Целта ни е, нашите пациенти да получават винаги най-доброто в една релаксираща и приятна атмосфера. Ние разбираме, че пациентите в днешното развито здравеопазване имат голям избор от стоматолози, затова се стремим да предлагаме лечение, което гарантира вашата убеденост и доверие.

С нашето разбиране за качествена стоматология и използването на съвременни техники и материали, вие можете да бъдете уверени, че мислим за вашето здраве и красива усмивка. 

За да запазим здравето и сигурността на нашите пациенти, ние поддържаме най-високите стандарти в стерилизация и контрол с инфекцията. Ние се отличаваме и с превъзходното си обслужване и уважаваме нуждата на нашите пациенти от професионално и нежно докосване.

Анкета
Кое най-много Ви притеснява при посещението в стоматологичен кабинет?
Болката
Свързаните с това разходи
Дали естетичният резултат ще ме задоволява
Не се притеснявам, защото е в името на здравето

Site ver. 2.0 © 2009 - 2022, Isadent.Net. All Right Reserved. Създадено то SWS